Toekomst

Door Josha, 23 april 2022

Er is in Nederland veel veranderd de afgelopen maanden. Sinds de oorlog in de Oekraïne is losgebarsten beheerst dit het nieuws. Iedereen doet zijn best om mensen op te vangen die gevlucht zijn. Het is tragisch wat er gebeurt.

En dan vragen toch veel mensen zich af of het God überhaupt iets uitmaakt wat mensen allemaal moeten ondergaan. En als het hem iets uitmaakt, waarom doet hij er dan niets aan?

Door Josha, 5 maart 2022

De afgelopen week kwam één onderwerp terug in werkelijk elk gesprek dat ik heb gevoerd: de oorlog in Oekraïne. Het is echt verschrikkelijk wat er allemaal gebeurt. Daarover zijn we het allemaal eens, toch?

Door Josha, 5 februari 2022

Hoe gaat het vandaag met u? Hopelijk voelt u zich goed in deze tijd die toch voor iedereen wel lastig is. Ik probeer met mensen in mijn omgeving via deze site regelmatig een positieve gedachte te delen. Vandaag viel mijn oog op een artikel over klimaatverandering. 

Door Josha, 20 januari 2022

Kent u ook de uitdrukking: "Er is licht aan het einde van de tunnel"? De betekenis is dat er ondanks moeilijkheden toch goede vooruitzichten zijn. Het wordt beter.  Maar als we om ons heen kijken dan lijkt het wel slechter te worden. 

Door Josha, 16 januari 2022

Hoe gaat het met je? Wat houd je bezig? Zie je perspectief? Denk je weleens over de toekomst?

Ik probeer vaak met mensen te praten over de toekomst. Omdat ik denk dat het belangrijk is daarover na te denken. Want dat heeft invloed op wat we nu doen.